Slik utnytter du fordelene i kredittkortet

Som kredittkortkunde i Santander har du ikke bare litt ekstra penger i bakhånd når behovet melder seg. Du kan faktisk få penger tilbake ved å utnytte fordelene og rabattene som ligger i kortet.

Få maks ut av kredittkortet ditt

De fleste av oss liker ikke tanken på å bruke penger vi ikke har. Men ved å bruke et kredittkort på riktig måte kan det være helt gebyr- og rentefritt, samtidig som du kan opparbeide deg bonus og få penger tilbake på ting du handler. Som om ikke det var nok kan du også få reiseforsikring for deg og din familie, samt inntil tre personer i reisefølget. I tillegg får du egenandelsforsikring for leiebil dersom du betaler hele leiesummen med ditt Gebyrfri Visa-kort.

Slik får du penger tilbake på kjøpene dine

I Santander har vi fire ulike kredittkort å tilby deg. Felles for alle er at du som kortholder får tilgang til fordelsprogrammet CashBack fra Santander. Her får du penger tilbake, eller en kickback om du vil, på det du handler i mer enn 230 ulike nettbutikker på tvers av mange ulike bransjer.

Dette fungerer på den måten at du helt kostnadsfritt og uten noen form for binding blir medlem av fordelsprogrammet Kickback fra Santander. Du logger deg så inn og bruker nettbutikkene du ønsker via nettsiden Santander CashBack. Da vet vi at du benytter deg av fordelsprogrammet og du får penger tilbake på det du handler.

Solide bonuser innenfor valgt kjøpskategori

Vårt Flexi Visa er kortet for deg som handler smart. Hver måned kan du velge mellom fem ulike bonuskategorier: Klær og sko, sportsutstyr, drivstoff, flyreiser og elektronikk. Da får du fire prosent i bonus på alt du handler innenfor den valgte kategorien. Maks bonus er 200 kroner per måned eller totalt 2 000 kroner per år.

Vi i Santander er ikke den eneste banken som gir deg bonus på ting du handler, men til forskjell fra en del andre får du fire prosent bonus på hele kjøpesummen. Det betyr at du får bonus på alt du handler på bensinstasjonen dersom du har drivstoff som kategori, som eksempelvis kaffe, pølser, boller, godteri og rekvisita. Ikke bare på drivstoffet du fyller på tanken.

Det samme gjelder dersom du har flyreiser som kategori. Selv om skatter og avgifter ofte utgjør en stor del av kjøpesummen, spesielt hos lavprisselskapene, får du bonus på hele kjøpesummen. Det eneste du som kortholder trenger å gjøre er å velge kategori hver måned – resten fikser vi for deg. Skal du kjøpe en ny TV, PC eller nye hvitevarer, velger du med noen få tastetrykk «elektronikk» som kategori. Skal du kjøre mye bil den neste måneden er kanskje «drivstoff» det mest fornuftige.

Få opptil 25 prosent rabatt

Med et kredittkort fra Santander kan du også nyte godt av gode rabatter over hele Norge gjennom rabattprogrammetDealPass. For å benytte deg av disse trenger du bare et såkalt drop-in-bevis eller en SMS-bekreftelse på telefonen. Dette får du ved å sende en SMS til Santander.

Så enten du planlegger restaurantbesøk, velværebehandling, kulturell opplevelse, ferie, fritidsaktivitet eller bare skal handle på nett, lønner det seg å sjekke ut hvor du kan få god rabatt med ditt Santander-kort.

Eksempel på smart bruk av Santanders kredittkort

Hvordan bør kortet brukes i praksis for å dra mest mulig nytte av fordelene? La oss ta et reiseeksempel. Dersom du bruker ditt Gebyrfri Visa-kort til å betale over halvparten av transportkostnadene knyttet til reisen, får du reiseforsikring inkludert i kortet uten ekstra kostnad. Skal du i tillegg ha leiebil og betaler hele kostnaden med det samme kortet får du dekket egenandelen på forsikringen dersom uhellet skulle være ute. Da kan du takke pent nei til den kostbare egenandelsforsikringen leiebilselskapet tilbyr. I tillegg får du solid kickback hos flere av de store reisebyråene på nett, som eksempelvis Expedia.no, Booking.com, Hotels.com og Solfaktor ved å bruke fordelsprogrammet CashBack fra Santander.

Få dobbel bonus

Går det an å få både i pose og sekk? Ja, det gjør faktisk det. La oss si du har Santander Flexi Visa og har valgt «klær og sko» som bonuskategori. Dersom du handler i en nettbutikk inkludert i fordelsprogrammet, får du både provisjonen fra handelen, samt fire prosent bonus via bonusprogrammet i Flexi-kortet.

Har du fordels- eller rabattkort på drivstoff fra andre leverandører, kan dette også benyttes sammen med rabatten som ligger i Flexi Visa-kortet dersom du har valgt «drivstoff» som bonuskategori.