Lån 200 000

Ta et forbrukslån på opptil 200 000 kroner med Santander.

Et forbrukslån er et lån som gis uten sikkerhet. I motsetning til blant annet hus- og billån, betyr det at lånet ikke knyttes til og tar pant i en verdigjenstand. I stedet tilbys lånet på bakgrunn av din personlige økonomi, basert på hva du kan betjene, og med en rente tilpasset ditt utgangspunkt. Dette fastslås ved å se på din kreditthistorie, inntekt og andre kriterier.

Hva kan det brukes til?

Hva du ønsker å bruke lånet på er opp til deg. Banken har ikke noe med hva pengene brukes til, da du ikke stiller sikkerhet i noe. Så lenge du klarer å betjene lånet og bruke det forsvarlig, er det kun fantasien som setter grenser. Eksempler på hva forbrukslån på store summer som 200 000 kroner brukes til inkluderer:

  • Oppussing av hjemmet
  • Nye hvitevarer eller andre dyre produkt som må byttes ut
  • Finansiering av personlige prosjekt

Et forbrukslån kan være en god løsning spesielt dersom uforutsette kostnader dukker opp. Om kjøleskapet ryker eller huset får en vannlekkasje, kan disse ekstra og nødvendige kostnadene ordnes ved hjelp av et lån. 

Med et lån får du alle pengene du trenger på en gang, for så å betale ned i månedlige avdrag. Dersom du ikke har de nødvendige midlene tilgjengelig og det vil ta tid å spare det opp, kan derfor forbrukslån være et gunstig alternativ.

Er det mulig å låne 200 000 kr?

Dersom du er på utkikk etter å låne opptil 200 000 kroner, har du kommet til riktig side. Her hos Santander tilbyr vi forbrukslån fra 30 000 kroner opptil mer enn 200 000 kroner. Dette betyr at dersom du blir godkjent for det, kan du låne det beløpet du trenger for å realisere dine prosjekter.


Forbrukslån fra Santander kommer med en nedbetalingstid på inntil fem år. Ved hjelp av vår enkle lånekalkulator, kan du legge inn ønsket lånebeløp og nedbetalingstid for å se eksempler på månedsbeløp og rente samt total kostnad. De eksakte tallene vil baseres på dine personlige detaljer, men kalkulatoren kan gi deg en god idé om hva du kan forvente.

Finansier ditt drømmeprosjekt

Et forbrukslån er et fleksibelt lån, og med opptil 200 000 kroner er mulighetene mange. I tillegg til å kunne dekke uforutsette kostnader, kan et forbrukslån også brukes til å finansiere ulike prosjekter og drømmer. Dersom du har økonomien til å nedbetale dine lån hver måned, kan det å hente ut et lån realisere drømmen mye raskere enn om du skal spare opp pengene selv.

Dersom du sitter med en god idé som kun trenger litt startkapital, er et privatlån et godt alternativ. Slik kan du bygge, fikse og utarbeide akkurat som du vil, uten at banken legger seg opp i hva pengene brukes til. 

Dersom du velger å finansiere ditt kommende prosjekt med et forbrukslån, er det bare viktig å være forberedt på kostnadene som kommer. Vi anbefaler å sette et klart månedsbudsjett for å se at du kan betale ned de månedlige avdragene uten problem. Jo raskere du kan få nedbetalt lånet, jo gunstigere kan den totale prisen bli.

Trygt og raskt lån med Santander

Vi i Santander er eksperter på privatøkonomi og kan hjelpe med ulike typer lån og refinansiering. Med et forbrukslån på 200 000 kroner eller mer, kan du enkelt bruke pengene som du ønsker. For å søke om et forbrukslån fra oss, kan du klikke på neste steg fra lånekalkulatoren. Vi vil da be om litt informasjon om deg og din økonomi, samt utføre en kredittsjekk. Dersom lånet blir godkjent, vil du få beskjed om dette og kunne signere avtalen. Du vil da få pengene på konto innen kort tid og deretter kunne bruke dem som du ønsker.