Når vet du at et valg føles riktig for deg?

Hva var det siste valget du tok? Er det noe du klarer å huske i det hele tatt? Sannsynligvis husker du det ikke, og det er ikke så rart. Vi tar tusener av valg hver eneste dag, og de fleste uten at vi tenker over det – Hva skal vi spise til frokost? Hva skal vi ha på oss? Buss eller bil til jobben i dag?

Men er det ikke på tide at vi stopper litt opp. Er det ikke på tide at vi starter å ta noen flere beviste valg – spesielt når det kommer til valg som påvirker miljøet og forbruket vårt. Føles valg vi tar riktig? Og føles de riktig både her og nå, men også i morgen?

Hva føles mest riktig for deg? Valg som passer her og nå, eller valg med tanke på fremtiden?

Skal vi tenke på fremtiden må vi alle sammen ta beviste valg med tanke på vårt forbruk. Valg vi tar må føles rett, både for oss, men også for fellesskapet.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt – det er det vi mener med «Når det føles riktig».

Valg vi tar i dag, som å bytte til en elektrisk bil eller gjøre boligen vi bor i mer energieffektiv, vil være små viktige tiltak for en bærekraftig fremtid.

Hva føles rett for deg? Kjøpe noe helt nytt, eller kjøpe noe som er brukt?

Ingen av delene er feil, men det er et valg du må ta når du skal skaffe deg noe. Noen ganger kan helt nytt være det mest hensiktsmessige, og det som føles mest rett for deg. Andre ganger kan det å kjøpe brukt være det eneste rette.

Brukte ting har ofte en stor bruksverdi, er ofte rimeligere å kjøpe og det bidrar til å redusere vårt forbruk. Å kjøpe brukt er rett og slett ikke så dumt, det kan faktisk føles rett noen ganger!

Hva føles mest rett for deg – følge hodet eller følge hjertet?

Både hodet og hjertet spiller viktige roller når vi tar avgjørelser. Det er viktig å lytte til dem begge, selv om det noen ganger kan være lett å lene seg mest mot den ene.

Det kan være deilig å bare kaset seg ut i det, eller det kan føles rett og tenke seg godt om. Valg kan være vanskelig, og slik skal det være. Det er grunnen til at vi i Santander har utviklet «når det føles rett» konseptet. Valg skal nemlig føles rett for deg!

Oops! You must accept marketing cookies in order to display this type of content

View video externally

Vi i Santander ønsker å bidra til at våre kunder tar valg som føles riktig for dem. Vi kan ikke ta valgene for våre kunder, men vi kan bidra til finansiering av de gode valgene.

Vi finansierer dine valg enten det er en ny bil, båt eller bobil, du trenger et kredittkort til ferieturen eller å refinansiere annen gjeld.