Dine samtykker

Samtykker

Nedenfor følger detaljer om hvilke samtykker vi benytter oss av i Santander for å behandle dine personopplysninger. Du kan når som helst trekke tilbake dine samtykker ved å kontakte vårt kundesenter. Dersom du ikke ønsker å motta nyhetsbrev fra oss kan du trykke «Meld deg av her» på bunnen av nyhetsbrev du mottar per e-post fra oss.
Du kan enkelt administrere dine samtykker selv under «Min profil» i nettbanken

1.Tilpassede tilbud, innhold og kommunikasjon

Dersom du samtykker til at du vil motta tilpassede tilbud fra Santander innebærer det at vi kan analysere dine behov, preferanser og personopplysninger for å vurdere hvilke tilbud vi tror er mest relevante for deg. Analysene er basert på informasjonen vi har om deg, for eksempel dine økonomiske opplysninger og produkter hos banken, samt informasjon vi henter fra våre egne informasjonskapsler på santander.no. Vi bruker også disse analysene til å tilby deg andre produkter fra Santander. Dersom du for eksempel har billån i Santander kan vi også tilby deg et kort med gode drivstoffrabatter eller vise deg artikler om godt bilhold når du logger inn i nettbanken.

2.Tilbud på vegne av samarbeidspartnere

Dette samtykket innebærer at vi sender deg tilbud på vegne av våre samarbeidspartnere. Dette kan for eksempel være rabatt ved bruk av ditt Santander-kort hos våre samarbeidspartnere innen elektronikk, klær, byggevare eller interiør, eller det kan være tilbud på service på din bil eller dekkhotell. Det kan også være informasjon om gavekort og rabattkoder som kan brukes på restauranter dersom du Santanderkunde. Du finner en fullstendig liste over alle våre samarbeidspartnere her. I noen tilfeller innebærer dette at vi må dele ditt navn og bekreftelse på at du er kunde hos oss med den aktuelle samarbeidspartneren slik at du kan benytte deg av tilbudet. Vi deler imidlertid ikke dette med våre samarbeidspartnere med mindre du tar i bruk et tilbud du har mottatt fra oss.

3. Deling av dybdeopplysninger med importør/forhandler (kun billån og leasing)

Dersom du samtykker til det deler vi Identitetsinformasjon, Kontaktinformasjon og Kundeinformasjon om deg med forhandler av bilen du har kjøpt eller leier, samt med importøren av din bil. Informasjonen vi deler inkluderer løpetid på ditt lån og status på restgjeld. Denne informasjonen benyttes av importøren eller forhandleren som grunnlag for deres egen markedsføring overfor deg, typisk om tjenester knyttet til bilhold (som service, dekkhotell og veihjelp) eller gode tilbud på ny bil. Du finner kontaktdetaljer til din forhandler her.

For å finne ut hvem som er importør av din bil kan du søke her.

Dersom du mottar markedsføring fra forhandleren eller importøren, kan du reservere deg mot slik markedsføring ved å melde fra til forhandleren/importøren om at du ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser.

4. Deling av dybdeopplysninger for Handlekonto/Byggekonto

Dersom du er Handlekonto/Byggekonto-kunde hos oss og gir oss samtykke til det deler vi opplysninger om deg med butikken og kjeden hvor du opprettet kontoen din. Opplysningene som oversendes er kontaktdetaljer, samt tilgjengelig kreditt, utløp/informasjon om løpende kampanjer og utestående saldo som gjør at butikken/kjeden kan gi deg gode og tilpassede tilbud på nye produkter og tjenester. Du vil motta markedsføringshenvendelsene direkte fra butikken/kjeden, og kan alltid reservere deg mot slik markedsføring ved å melde fra til butikken/kjeden dersom du ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser. Dersom du trekker tilbake samtykket du har gitt oss vil vi umiddelbart stanse delingen av opplysninger med butikken/kjeden.

5. Manchester United Red Kort

Dersom du har et Manchester United Visa Kort deler vi opplysninger om deg med Manchester United Group* dersom du har samtykket til det. Personopplysningene vi deler er informasjon om ditt kundeforhold (identitetsinformasjon, kontaktinformasjon og kundeinformasjon). Som for alle andre samtykker kan dette samtykket trekkes tilbake når som helst, og datadelingen vil da opphøre. Personopplysningene vi deler med Manchester United Group brukes til å tilpasse og forbedre din brukeropplevelse på deres digitale plattformer, levere varer og tjenester som du forespør fra dem, samt for markedsprofil og markedsundersøkelser. Denne delingen gjør at du kan holde deg oppdatert på alt som skjer i klubben, billetter, konkurranser, nyheter o.l., samt motta tilbud fra klubbens offisielle sponsorer og samarbeidspartnere. Når vi deler personopplysninger med Manchester United Group så blir de behandlingsansvarlig for den videre behandlingen av dine personopplysninger, og vil da behandle dine personopplysninger i tråd med sin til enhver tid gjeldende personvernerklæring. Du kan finne mer informasjon om Manchester Uniteds behandling av personopplysninger, inkludert kontaktopplysninger til deres personvernombud, på www.manutd.com.

*En uttømmende liste over hvilke selskaper som inngår i Manchester United Group finner du på denne siden.

6. Tilpasset innhold og kommunikasjon basert på tredjepartsdata

Med dette samtykket bruker vi informasjon om deg mottatt fra tredjeparter for å forstå dine behov og kjøpsinteresser slik at vi kan gjøre innhold og kommunikasjon mer relevant for deg. Dette kan være din nettaktivitet, som at du har lagt ut bilen din for salg. Det kan også være data fra tredjeparters informasjonskapsler (cookies) som Google Analytics eller Facebook Pixler som sier noe om hvilke nettsider du har vært inne på og hvilke artikler du har likt. For mer informasjon om cookies, se her.