Oslo Business Forum

Vi i Santander er stolte partnere med Oslo Business Forum – og grunnene til det er mange. Sammen kan vi bidra til bedre samarbeid for en bedre fremtid.
Barack Obama på scenen under Oslo Business Forum 2018

Det norske næringslivet blir stadig mer internasjonalt og digitalisert, og det gir oss store muligheter til å utvikle oss i en positiv retning.

Det byr imidlertid også på noen utfordringer – særlig i form av stadig økte krav til samarbeid og idéutveksling mellom aktører og sektorer som tidligere har vært adskilt.

Oslo Business Forum har på kort tid skapt en av Norges beste plattformer for å dele ideer, knytte nye kontakter og samarbeide på tvers av næringer.

 

I september 2018 bidro Santander og vår samarbeidspartner Chooose til at Oslo Business Forum ble verdens første klimapositive næringslivskonferanse. På scenen den gang sto blant annet Barack Obama, og i april blir det nok en gang store navn som deler av sin kunnskap.

 

Også i år skal vi sammen med Chooose bidra til at den store konferansen blir klimapositiv – et viktig signal om hvordan man må tenke i alle bransjer i årene som kommer dersom man ønsker å være konkurransedyktig.

 

Mann peker mot publikum fra scenen

Digitalt lederskap

Temaet for årets konferanse er «Digital Leadership», og deltagerne kan glede seg til innlegg fra ledende personer som Amazons CTO Dr. Werner Vogels, fremtidsstrategen Nancy Giordano og adimistrerende direktør for Google Serige, Anna Wikland.

 

Konferansen går av stabelen på X Meeting Point rett utenfor Oslo 4. april. For å bidra ytterligere til et redusert klimaavtrykk vil Santander og Choose sette opp gratis, klimapositive busser for deltagerne fra både Oslo Sentrum og Oslo Lufthavn. Les mer om dette

Oslo Business Forum