Oslo Business Forum

Santander er stolt partner med Oslo Business Forum – og sammen lager vi det vi mener er den viktigste konferansen for ledere og mellomledere.

Hva er Oslo Business Forum?

Oslo Business Forum er en årlig næringslivskonferanse som hadde sin oppstart i 2016.
Konferansen ble etablert av Christoffer Omberg and Marius Røed Wang, og har på kort tid både vokst seg til det den er i dag - den viktigste møteplassen for ledere og mellomledere.

Neste arrangement Oslo Business Forum arrangerer er en online bootcamp 22. april 2021. Tematikken her er: “Leadership and Innovation in Changing Times”.

Her vil over 1000 ledere lære av fire verdensledende «teachers»:
Gary Hamel, Lisa Bodell, Seth Godin - den siste foreleseren blir lansert snart!  

Les mer på OBF sine sider her

Hvem er konferansen for? 

Oslo Business Forum har til hensikt å hjelpe bedriftsledere til å ta bedre beslutninger og til å navigere i utviklingen som skjer.

På konferansen kommer noen av verdens fremste foredragsholdere og de har alle en felles aganda: Utfordre det tradisjonelle tankesettet og hjelpe næringslivsledere med å løfte blikket for å bedre se hva som kommer i årene fremover.

Så er du leder eller mellomleder og ønsker du faglig påfyll, mer kunnskap og en arena ment for nettverksbygging - da er arrangementene Oslo Business Forum setter opp noe å delta på!

Leadership & Innovation in Changing Times

Temaet for online bootcamp i 2021 er «Leadership & Innovation in Changing Times».

Eventet er OBFs første «bootcamp» og du vil som leder lære å:

  • Gjøre hver ansatt til en gründer
  • Lede på en måte som motiverer til innovasjon i organisasjonen
  • Unngå kompleksitet; uproduktive møter, endeløse e-poster og «reports-for-the-sake-of-reporting»

  • Øke kundetilliten
  • Finne «game-changing»-muligheter for din organisasjon
  • Gjenoppfinne forretningsmodellen i bedriften og skape/legge til ny kundeverdi

Det vil bli en praktisk, interaktiv og engasjerende bootcamp fylt med innsikt og eksempler fra verdensledende eksperter.

 

Les mer og se påmelding her

 

Oslo Business Forum

Klimapositiv konferanse 

Santander begynte å sammarbeide med Oslo Business Forum i 2018, og har vært partner på konferansen som ble holdt i 2018 og de to konferansene som ble holdt i 2019. Vi er også med under årets konferanse «The New Normal» og neste års store fysiske todagers konferanse - Rethinking Business.


Santander har sammen med sin samarbeidspartner Chooose, bidratt til at Oslo Business Forum ble verdens første klimapositive næringslivskonferanse. Det å gjøre konferansen klimapositiv er et viktig signal om hvordan man må tenke i alle bransjer i årene som kommer dersom man ønsker å være konkurransedyktig. Dette er spesielt viktig blandt yngere generasjoner, som oftere velger bort bedrifter og varer som ikke er klimavennelige eller bærekraftige.


Interessert i å finne ut mer om Oslo Business Forum?
Les mer om konferansen her.

Interessert i å finne ut mer om Oslo Business Forum? 

Les mer om konferansen her

"Gjennom årene har Santander vært en svært viktig samarbeidspartner for Oslo Business Forum. Santander har bidratt og støttet oss sterkt i våre målsettinger og ikke minst med arbeidet vårt med å skape klimapositiv konferanse i samarbeid med Chooose. Santander har trodd på oss hele veien og vi er stolte av å ha de med på å utfordre næringslivet og det tradisjonelle tankesettet», Fredrik C. Paulshus Dehli – Partnership Manager & Partner i Oslo Business Forum."