Oslo Business Forum

Santander er stolt partner med Oslo Business Forum – og sammen lager vi det vi mener er den viktigste konferansen for ledere og mellomledere.

Hva er Oslo Business Forum?

Oslo Business Forum er en årlig næringslivskonferanse som hadde sin oppstart i 2016.
Konferansen ble etablert av Christoffer Omberg and Marius Røed Wang, og har på kort tid både vokst seg til det den er i dag - den viktigste møteplassen for ledere og mellomledere.

Oslo Business Forum sin store satsning i 2020 er en online-konferanse med tematikken: «The New Normal». Verden har endret seg. “Den nye normalen” vil
være annerledes, men med store muligheter og utfordringer som ledere må navigere i. OBF skal utforske dette nærmere med sin første online-konferanse 24. september 2020.

Les mer på OBF sine sider her

Hvem er konferansen for? 

Oslo Business Forum har til hensikt å hjelpe bedriftsledere til å ta bedre beslutninger og til å navigere i utviklingen som skjer.

På konferansen kommer noen av verdens fremste foredragsholdere og de har alle en felles aganda: Utfordre det tradisjonelle tankesettet og hjelpe næringslivsledere med å løfte blikket for å bedre se hva som kommer i årene fremover.

Så er du leder eller mellomleder og ønsker du fagliog påfyll, mer kunnskap og en arena ment for nettverksbygging - da er årets digitale konferanse midt i blinken for deg sammen med 3000 andre ledere. 

The new normal 2020

Tema for årets konferanse er «The New Normal».
Konferansen er OBFs første onlinekonferanse og vil ta opp problemstillinger som:

  • Hva er de store endringene etter COVID-19?
  • Hvilke kvaliteter trenger man som leder for å guide selskapet sitt suksessfullt ut av krisen?
  • Hvordan fokusere på langsiktige mål mens man håndterer kortsiktige utfordringer?

Det vil bli en fantastisk digital konferanse som langt på vei byr på de samme unike mulighetene som OBF tilbyr på sine fysiske konferanser - inspirasjon, nettverksbygging og kunnskapsdeling, alt tilpasset fremtidens ledere.

 

Les mer og se påmelding her

 

Oslo Business Forum

Klimapositiv konferanse 

Santander begynte å sammarbeide med Oslo Business Forum i 2018, og har vært partner på konferansen som ble holdt i 2018 og de to konferansene som ble holdt i 2019. Vi er også med under årets konferanse «The New Normal» og neste års store fysiske todagers konferanse - Rethinking Business.


Santander har sammen med sin samarbeidspartner Chooose, bidratt til at Oslo Business Forum ble verdens første klimapositive næringslivskonferanse. Det å gjøre konferansen klimapositiv er et viktig signal om hvordan man må tenke i alle bransjer i årene som kommer dersom man ønsker å være konkurransedyktig. Dette er spesielt viktig blandt yngere generasjoner, som oftere velger bort bedrifter og varer som ikke er klimavennelige eller bærekraftige.


Interessert i å finne ut mer om Oslo Business Forum?
Les mer om konferansen her.

Interessert i å finne ut mer om Oslo Business Forum? 

Les mer om konferansen her

"Gjennom årene har Santander vært en svært viktig samarbeidspartner for Oslo Business Forum. Santander har bidratt og støttet oss sterkt i våre målsettinger og ikke minst med arbeidet vårt med å skape klimapositiv konferanse i samarbeid med Chooose. Santander har trodd på oss hele veien og vi er stolte av å ha de med på å utfordre næringslivet og det tradisjonelle tankesettet», Fredrik C. Paulshus Dehli – Partnership Manager & Partner i Oslo Business Forum."