Oslo Business Forum

Santander er stolt partner med Oslo Business Forum – og sammen lager vi det vi mener er den viktigste konferansen for ledere og mellomledere.

Hvem er konferansen for? 

Oslo Business Forum har til hensikt å hjelpe bedriftsledere til å ta bedre beslutninger og til å navigere i utviklingen som skjer.

På konferansen kommer noen av verdens fremste foredragsholdere og de har alle en felles aganda: Utfordre det tradisjonelle tankesettet og hjelpe næringslivsledere med å løfte blikket for å bedre se hva som kommer i årene fremover.

Så er du leder eller mellomleder og ønsker du faglig påfyll, mer kunnskap og en arena ment for nettverksbygging - da er årets konferanse midt i blinken for deg.

Oslo Business Forum 2022

Temaet for årets konferanse er «Future-Focused Leadership».

Oslo Business Forum sin store satsning i 2022 er en konferanse med 3000 deltakere fysisk tilstede og flere tusen seere digitalt.

Tematikken i 2022 er «Future-Focused Leadership» og vil ta for seg hvordan du som leder kan lykkes med å lede organisasjonen din gjennom fremtidens arbeidsplass og klimaendringer og på den måten “booste” organisatorisk suksess.

På årets Oslo Business Forum vil du få innsikt, kunnskap, verdifulle relasjoner for å akselerere forretningsvekst og praktiske ideer og verktøy. Sist, men ikke minst - en dag fylt med med foredragsholdere i verdensklasse.

Les mer og se påmelding her

Klimapositiv konferanse 

Santander begynte å samarbeide med Oslo Business Forum i 2018, og har vært partner på på samtlige konferanser siden. Vi er også med under årets konferanse «Future-Focused Leadership”.

Santander har sammen med sin samarbeidspartner Chooose, bidratt til at Oslo Business Forum ble verdens første klimapositive næringslivskonferanse. Det å gjøre konferansen klimapositiv er et viktig signal om hvordan man må tenke i alle bransjer i årene som kommer dersom man ønsker å være konkurransedyktig. Dette er spesielt viktig blandt yngere generasjoner, som oftere velger bort bedrifter og varer som ikke er klimavennelige eller bærekraftige.

Interessert i å finne ut mer om Oslo Business Forum?
Les mer om konferansen her.

Interessert i å finne ut mer om Oslo Business Forum? 

Les mer om konferansen her

"Gjennom årene har Santander vært en svært viktig samarbeidspartner for Oslo Business Forum. Santander har bidratt og støttet oss sterkt i våre målsettinger og ikke minst med arbeidet vårt med å skape klimapositiv konferanse i samarbeid med Chooose. Santander har trodd på oss hele veien og vi er stolte av å ha de med på å utfordre næringslivet og det tradisjonelle tankesettet», Fredrik C. Paulshus Dehli – Partnership Manager & Partner i Oslo Business Forum."