Apple Pay

Med et kredittkort fra Santander er det bare noen enkle grep som skal til før du kan betale med Apple Pay!

Slik kommer du i gang med Apple Pay!

Gå til video

Det er mange fordeler med Apple Pay

Santander er samarbeidspartner med Apple Pay, og med et kredittkort fra Santander kan du være blant de første i Norge som tar det trådløse betalingssystemet i bruk.

Kan brukes i 30 land

Selv om Apple Pay ble lansert i Norge 20.juni, har det vært tilgjengelig andre steder i verden siden 2004. Det betyr at du kan bruke Apple Pay med et kredittkort fra Santander hos millioner av butikker når du er ute og reiser – Apple Pay finnes i rundt 30 land over hele verden.

Hvordan vet jeg at jeg kan betale med Apple Pay?

Apple Pay er kontaktløs betaling fra dine Apple enheter, og det kan brukes på alle betalingstareminaler som har dette symbolet.

logo_contactless2.png

Det er helt trygt

Betaler du med Santander kredittkort via Apple Pay, er det enkelt å holde oversikt over hva du bruker. Det er fordi du hver måned får en faktura med ditt totale forbruk, og dermed får du en tydelig oversikt over hvor pengene har gått. Så lenge fakturaen betales innen den rentefrie perioden, er dette dessuten kostnadsfritt.


Lavere risiko for svindel

Med et kredittkort handler du med bankens penger, og gjør opp når fakturaen kommer. En av de store fordelene med dette, er at det er bankens penger som forsvinner dersom du skulle bli svindlet, eller dersom kortopplysningene dine kommer på avveie.
Da har du også muligheten til å reklamere på transaksjoner du ikke kjenner igjen - før fakturaen forfaller og du må ut med pengene selv.

Vilkår og betingelser for Apple Pay

Personvernregler for Apple Pay