Personvernregler for Apple Pay

På disse sidene finner du informasjon om Apple Pay sin behandling av dine personopplysninger.

Dette personvernsreglementet forklarer hvordan dine personlige data brukes i Apple Payment Service (Apple Pay). Dette er i tillegg til bruken av dine personlige data som er beskrevet i kredittkortavtalen og Santanders generelle personvernreglement som du finner på https://www.santanderconsumer.no/personvern/. Du bør lese dette i tillegg til Apple Pay-vilkårene.


Vi samler inn opplysninger om deg når du registrerer deg og bruker Apple Pay. Dette kan omfatte telefonnummeret ditt og detaljer om transaksjonene dine. Kontakt- og leveringsdetaljer er også opplysninger som samles i forbindelse med Apple Pay-transaksjoner over internett.

Hvis du registrerer ditt kredittkort i Santander for Apple Pay, godtar du at dine personlige data og transaksjonsdata skal brukes og deles som angitt nedenfor.

Bruk av personlige data

Du godtar at:

  1. Santander Consumer Bank AS samler inn og bruker dine personlige data for å verifisere ett eller flere av dine Santander kredittkort og for å forenkle din bruk av Apple Pay når du har registrert kortet ditt som et digitalt kort. Informasjon om ditt digitale kort og dine nyeste transaksjoner blir lagret på din Apple-enhet, slik at du kan gjøre kontaktløse transaksjoner på terminaler eller transaksjoner i apper.
  2. Din informasjon vil bli brukt til å håndtere spørsmål vedrørende Apple Pay, godkjenne betalinger, forhindre og oppdage svindel, overholde lovkrav og industrielle standarder, og for å hjelpe Santander til å utvikle, vedlikeholde og forbedre våre produkter og tjenester. Vi bruker dine opplysninger for å sende deg tjenestemeldinger om Apple Pay via varsler, e-post / SMS og innlegg.

Deling av dine personlige data

Du godtar at:

  1. Dine digitale kortdata og kontakt- og leveringsdetaljer for Apple Pay transaksjoner som gjøres i apper kan deles med forhandlere slik at de kan håndtere transaksjonene dine.
  2. Vi kan dele dine personlige opplysninger med Santander-gruppen, Santanders tilknyttede selskaper, og tjenesteleverandører og agenter som handler under Santanders instruksjoner.
  3. Transaksjonsdataene dine kan deles med VISA, slik at de kan behandle transaksjonen og støtte opprettelsen av den digitale utgaven av kortet.
  4. Hvis du har slått på stedstjenester, kan Apple (Apple Distribution International og Apple Inc.) se dine lokaliseringsdata. For mer informasjon, se Apples egne personvernregler.

Vær oppmerksom på at Santander ikke er ansvarlig for sikkerheten til Apple Pay-tjenesten eller tredjepartsleverandører til Apple. Eventuell informasjon du gir dem er dekket av egne vilkår og betingelser.


Santander Consumer Bank AS, Strandveien 18, Postboks 177, 1325 Lysaker.
Org.nr 983 52 1592. Tlf. 21 08 35 00.