Lån 350 000

Ta et forbrukslån på 350 000 kroner med Santander.

Oppta et lån på 350 000 kroner

Har du planer om å pusse opp kjøkkenet eller badet? Ønsker du å installere et nytt oppvarmet basseng i hagen? Eller er det snart tid for å gjennomføre drømmebryllupet?

Uansett hvilke ideer du har som du ønsker å realisere, håper vi at et lån på 350 000 kroner fra Santander kan hjelpe deg med å nå dine mål. Våre forbrukslån er enkle og trygge, med en rente som er basert på din egen betalingsevne. Hos oss slipper du for kompliserte betingelser, skjulte gebyrer og betal med avtalegiro for å unngå fakturagebyr.

Hos Santander ønsker vi nemlig å hjelpe deg med å finansiere dine prosjekter på en ansvarlig og fleksibel måte. Når du søker om forbrukslån hos oss får du svar umiddelbart så du kan begynne å planlegge finansieringen av prosjektet ditt. Vi er alltid tydelige på hvor mye du må betale tilbake hver måned og har ingen skjulte gebyrer eller betingelser som gjør låneprosessen unødvendig komplisert.

Hvorfor bør du ta opp et lån hos Santander? 

Her er noen av fordelene du kan dra nytte av når du tar opp et forbrukslån hos oss:

 • Velg selv lånebeløp og nedbetalingstid 
 • Rask varsling om lånet er godkjent eller ikke
 • Se din personlige rente umiddelbart etter at du har sendt inn søknaden din
 • Det koster ingenting å gjøre opp lånet tidlig
 • Det er ingen kostnad forbundet med ekstra betalinger
 • Ingen etableringsgebyr

Det er viktig for oss at du er klar over nøyaktig hvor mye lånet ditt vil koste totalt og hvor mye du forventes å betale tilbake hver måned. Ved å ha en transparent låneprosess ønsker vi å hjelpe deg med å planlegge din økonomi uten ubehagelige overraskelser.

Et forbrukslån hos Santander skal hjelpe deg å realisere drømmene dine uten å gjøre ting komplisert. Du kan også legge til en låneforsikring på lånet ditt for å forsikre deg mot eventuelle hendelser som påvirker betalingsevnen din, for eksempel sykdom eller arbeidsledighet.

Lån 350 000 kroner og velg nedbetalingstid selv

Når du låner 350 000 kroner av oss, kan du velge hvor lang nedbetalingsperioden du vil ha. Noen ønsker å betale tilbake lånene sine så raskt som mulig og velger å nedbetale lånet innen et par år. Andre ønsker å ha en så lav månedlig kostnad som mulig og velger derfor lengre nedbetalingstid. Hos Santander kan du velge din egen nedbetalingstid. Du kan velge en periode mellom 1 og 5 år.

Du kan selvsagt betale tilbake lånet raskere ved å betale ekstra eller betale mer per måned enn det som står på fakturaen. Å nedbetale lånet raskere koster deg ikke noe ekstra, så du kan betale ned lånet ditt så fort du kan og vil.

Grunnkrav for å låne 350 000 kroner

For å søke om og låne 350 000 kroner, eller et annet beløp fra Santander, må du oppfylle en rekke grunnleggende krav. Kravene er blant annet:

 • Du er over 23 år gammel
 • Du må være bosatt i Norge
 • Du har en fast årsinntekt på minst 200 000 kroner
 • Du har ingen betalingsanmerkninger

Vi foretar også alltid en individuell vurdering av din privatøkonomi når du søker om å låne penger hos oss. 

Har du allerede flere dyre lån, og tenker du på å benytte penge til å nedbetale disse? Da anbefaler vi heller å ta en kikk på refinansiering

Hvordan går du frem for å låne 350 000 kroner fra Santander?

Det går raskt å søke om lån hos Santander og du vil få beskjed umiddelbart. For å sende inn søknaden din trenger du bare å følge disse tre trinnene:

 • Velg lånebeløp og fyll ut søknaden for å se din personlige rente. 

Søknaden er helt uforpliktende, så du forplikter deg altså ikke til noe i dette trinnet.

 • Velg din månedlige kostnad. 

Finn den månedlige kostnaden som passer best for din økonomi ved å velge en nedbetalingstid på 1–5 år.

 • Signer avtalen. 

Når du har signert avtalen vil du ha pengene på konto innen 1–3 bankdager.

Renten du får tilbudt er basert på din personlige økonomiske situasjon og tilbakebetalingsevne. Du vil se din personlige rente når du har sendt inn søknaden.