Norges Fotballforbund

Santander er offisiell samarbeidspartner med Norges Fotballforbund, med hovedfokus på følgende områder

E - Sport

Santander er partner for NFFs offisielle esportlandslag. I tillegg digger vi esport, og jobber generelt for å legg til rette for at denne idretten skal kunne utvikle seg.

NFFs offisielle esportlandslag består av 6-8 spillere. Disse skal trene og konkurrere på internasjonalt nivå.

Som forbund er NFF blant de ledende i verden når det kommer til esport, og en av de første i verden til å lansere et offisielt landslag i esport med fokus på fotballspill. I 2019 skal landslaget spille en rekke treningskamper, samt delta på turneringer i regi av det Internasjonale fotballforbundet. I tillegg vil landslaget være godt rustet til evt. EM i 2020, og VM i 2022.

To unge gutter med Playstation-kontroll

Aldersbestemte landslag

Santander er partner for Norges aldersbestemte landslag - 15 til 21 år.
Vi støtter selvfølgelig både jentene og guttene.

I 2018 gikk 3 av 4 mulige lag til EM-sluttspill, hvilket er historisk. I 2019 skal Norge delta i G20 VM i Polen, som ett av fem kvalifiserte lag fra hele Europa.

Jenter og gutter fra U19-lagene i fotball

3v3 betyr mer moro for barna

Når alt gjøres litt mindre, blir det mer gøy! «Kjærlighet til fotball starter i det små» sier vi og inviterer til fotballfest i hele Norge.

Enkelt forklart betyr 3v3 at det spilles på små baner avgrenset med banevegger, med små mål og uten keeper. Alle lagene spiller minimum fem kamper, og hver kamp varer i sju minutter. Kampene avvikles i løpet av tre-fire timer.

De to siste årene har treerfotball blitt testet ut for 6- og 7-åringer i ni fotballkretser. Tilbakemeldingene har vært veldig gode, og fra 2019 gjør NFF 3v3 obligatorisk for de yngste spillerne i hele Norge.

I løpet av 2019 blir det arrangert 15 turneringer i samarbeid med klubber over hele landet, men målet er mange flere 3v3-turneringer i årene som kommer – slik at enda flere barn kan oppleve gleden på banen.

Vi i Santander er stolte av å være med på denne satsningen – som vi er sikre på at vil bidra til at enda flere av de minste får øynene opp for hvor gøy fotball er!

Les mer om 3v3 og finn ut hvordan du melder på deres lag