Garmin Pay

Med kredittkort fra Santander kan du enkelt
komme i gang med Garmin Pay!

Check mark

Enkelt og kontaktløst

Check mark

Kan brukes i utlandet

Check mark

Lavere risiko for svindel

Det finnes mange fordeler ved å bruke Garmin Pay

Santander er samarbeidspartner med Garmin Pay, og med et kredittkort fra Santander kan du nyte godt av alle fordelene det trådløse betalingssystemet gir.

Kan brukes i en rekke land

Garmin Pay er tilgjengelig i en rekke land over hele verden – fra Italia og Belgia til Singapore og Australia. Det betyr at du, med ditt kredittkort fra Santander og en klokke fra Garmin, kan bruke kortet trådløst helt trygt på reise.

Hvordan vet jeg at jeg kan betale med Garmin Pay?

Garmin Pay er en trådløs betalingsteknologi til din Garmin-klokke, og det kan brukes på alle betalingsterminaler som har et trådløst symbol.

Det er helt trygt

Betaler du med Santander kredittkort via Garmin Pay, er det enkelt å holde oversikt over hva du bruker. Det er fordi du hver måned får en faktura med ditt totale forbruk, og dermed får du en tydelig oversikt over hvor pengene har gått. Så lenge fakturaen betales innen den rentefrie perioden, er dette dessuten kostnadsfritt.

Lavere risiko for svindel

Med et kredittkort handler du med bankens penger, og gjør opp når fakturaen kommer. En av de store fordelene med dette, er at det er bankens penger som forsvinner dersom du skulle bli svindlet, eller dersom kortopplysningene dine kommer på avveie.
Da har du også muligheten til å reklamere på transaksjoner du ikke kjenner igjen - før fakturaen forfaller og du må ut med pengene selv.

Vilkår og betingelser for Garmin Pay

Personvernregler for Garmin Pay

Personvernsiden forklarer hvordan dine personlige data brukes i Garmin Pay-tjenesten.