Personvernregler for Garmin Pay

På disse sidene finner du informasjon om Garmin Pay sin behandling av dine personopplysninger.

Dette personvernsreglementet forklarer hvordan dine personopplysninger brukes i Garmin Pay. Dette kommer i tillegg til den alminnelige behandlingen dine personopplysninger som anvendes for alle kortkunder i Santander Consumer Bank. Dette er nærmere beskrevet i kredittkortavtalen og Santanders generelle personvernreglement som du finner på https://www.santanderconsumer.no/personvern/. Du bør lese dette i tillegg til Garmin Pay-vilkårene.

Vi samler inn og lagrer personopplysninger om deg når du registrerer deg og bruker Garmin Pay. Dette omfatter telefonnummeret ditt og detaljer om transaksjonene dine. Kontakt- og leveringsdetaljer som skrives inn i bestillingsskjema samles også inn i forbindelse med Garmin Pay-transaksjoner over internett.

Hvis du registrerer ditt kredittkort i Santander for Garmin Pay, godtar du at dine personlige data og transaksjonsdata behandles som angitt nedenfor.

Bruk av personopplysninger

Når du tar i bruk Garmin Pay aksepterer du at:

Santander Consumer Bank AS behandler dine personopplysninger for å verifisere ett eller flere av dine Santander kredittkort og for å forenkle din bruk av Garmin Pay når du har registrert kortet ditt som et digitalt kort. Informasjon om ditt digitale kort og dine nyeste transaksjoner blir lagret på din Garmin-enhet, slik at du kan gjøre kontaktløse transaksjoner på terminaler.

Dine personopplysninger vil bli brukt til å administrere ditt kundeforhold, herunder å håndtere spørsmål vedrørende Garmin Pay, godkjenne og gjennomføre betalinger, forhindre og oppdage svindel samt å overholde lovkrav og krav fra finansmyndigheter. Vi bruker dine kontaktdetaljer for å sende deg tjenestemeldinger om Garmin Pay via varsler, e-post / SMS og post. Vi gjør ikke analyse av dine korttransaksjoner for markedsføringsformål uten ditt foregående eksplisitte samtykke.


Deling av dine personopplysninger

  • VISA og Mastercard har tilgang til dine transaksjonsdata som leverandør av ditt Santander kort. Visa og MasterCard bruker disse personopplysningene til å behandle transaksjoner og støtte utgivelse og opprettholdelse av den digitale utgaven av kortet. Santander Consumer Bank AS har databehandleravtaler med både Visa og Mastercard for enkelte behandlingsaktiviteter. Mer om deres behandling av personopplysninger kan du lese her: Visa og Mastercard.

  • Visa og Mastercard deler transaksjonsdata med Garmin og dets tilknyttede selskaper («Garmin») slik at de kan vise de 10 siste transaksjonene utført med Garmin Pay i appen og på armbåndet, overholde gjeldende lovverk og forskrifter og videreutvikle og fremme Garmin Pay. Hvis du har slått på stedstjenester, kan Garmin se dine lokaliseringsdata og kan inkludere lokasjonen på de siste 10 transaksjonene dine i Garmin Pay, samt opplysninger om selve transaksjonen. For mer informasjon om hvordan Garmin vil bruke dataene dine, vennligst se Garmins personvernregler på https://www.garmin.com/nb-NO/privacy/global/.

Vær oppmerksom på at Santander ikke er ansvarlig for sikkerheten til Garmin Pay-tjenesten eller tredjepartsleverandører til Garmin. Eventuell informasjon du gir dem er dekket av egne vilkår og betingelser.

Santander Consumer Bank AS, Strandveien 18, Postboks 177, 1366 Lysaker. Org.nr 983 52 1592. Tlf. 21 08 35 00.