Santander

Spar smart

Få oversikt med kredittkort – uten at det koster deg en krone!

Publisert: Oppdatert:

Det er ikke alltid like lett å holde oversikt over de løpende betalingene. Heldigvis finnes det en løsning  og den kan være gratis!

Tekst:
Espen Skogen
Foto:
Thomas Haugersveen

De fleste av oss har noen faste betalinger som løper hver måned. Det kan være abonnement på Netflix eller andre strømmetjenester, pluss-abonnement på nettaviser – eller abonnement på treningssenter. Det blir fort mange faste betalinger, og det er lett å miste oversikten.

Det er mange grunner til at det kan være lurt å bruke et kredittkort til disse betalingene. En av dem er at du får bedre oversikt når alt kommer på én regning. Da ser du hver måned hvor mye penger som går til hva, uten at betalingene havner i det daglige sluket.

Få bedre oversikt med Gebyrfri Visa Gold

Inntil 50 dagers rentefrihet er bare én av mange fordeler.

Les mer og søk om kortet her

En annen stor fordel er at det er mye tryggere. Når du betaler med et kredittkort, er det nemlig bankens penger som brukes – ikke dine egne. Dersom noen skulle få tilgang til kortopplysningene dine, ved å hacke tjenesten du bruker eller datamaskinen din, vil de ikke få fri tilgang til lønnskontoen din – kun til kredittkortet.

Utnytt den rentefri perioden

De faste betalingene har som regel også en fast forfallsdato. I mange tilfeller er denne bestemt av når du opprettet avtalen i utgangspunktet. Ved å være litt strategisk her, er det mulig å utnytte den rentefri perioden i kredittkortet ditt maksimalt.

Bedre økonomi

Derfor bør du betale strømmetjenestene med kredittkort

Med Gebyrfri Visa Gold får du inntil 50 dagers rentefrihet. I praksis betyr dette at alt du belaster kortet for i januar, må betales i februar for at det skal bli rentefritt. Med andre ord – et kjøp gjort den 1. januar, må betales når fakturaen forfaller den 20. februar. Da får du femti dagers rentefrihet.

Et kjøp gjort den 31. januar må også betales på samme faktura – slik at du i dette tilfellet har 20 dagers rentefrihet.

Gratis trygghet

Ved å utnytte den rentefri perioden maksimalt, får du både bedre oversikt over betalingene, og ekstra trygghet. Men for at dette skal fungere, må du betale regningen når den forfaller. Ellers vil rentene begynne å løpe – og du betaler en pris for oversikten og tryggheten. Så lenge du betaler regningen, koster det deg ikke én krone.

Få bedre oversikt med Gebyrfri Visa Gold

Inntil 50 dagers rentefrihet er bare én av mange fordeler.

Les mer og søk om kortet her

Priseksempel Gebyrfri Visa: Eff.rente 23,4 %. Kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1780. Totalt kr 16 780.
Se alle artikler

Du er kanskje interessert i disse sakene ?