Right To Play

Vi er stolte av å samarbeide med Right To Play, en organisasjon som bruker lek og idrett for å fremme utdanning, helse og ​fredsskapende arbeid.

Santander er stolt sponsor av Right To Play

Sammen med Right To Play skal vi bidra til å skape et bedre liv for tusenvis av barn gjennom Right To Play sine programmer. Vi har planer om å gjennomføre to store events i løpet av året for å genere oppmerksomhet rundt samarbeidet og ikke minst skape inntekter for det veldedige arbeidet.

I tillegg til det direkte samarbeidet mellom Right To Play og oss, spiller også langrennslaget Team Santander en viktig rolle. Vi gir nemlig tilsvarende beløp som teamet går inn i pengepremier til Right To Play. Etter sesongen 2015/16 hadde vi gleden av å overrekke 1 million kroner til organisasjonen som i sin tid ble grunnlagt av Johan Olav Koss. 

- Vi synes det er veldig spennende å inngå et samarbeid med en bedrift som har en så god strategisk forankring rundt sitt samfunnsansvar. Santander ønsker å gjøre mer enn å bare levere en sjekk, de vil skape noe både internt og eksternt, sier daglig leder i Right To Play Jimmy Vika.

Les mer på Right To Play sine nettsider.