Forbrukslån

Lånekalkulator - Søk om forbrukslån

Lånekalkulator - Søk om forbrukslån


Eksempel på månedsbeløp med ulike rentesatser:

*

* En individuell kredittvurdering avgjør hvilken rente du får.

Hvem kan få forbrukslån?

  • Du som har fylt 23 år
  • Du som er bosatt i Norge
  • Du som har en fast årsinntekt på kr 200 000 eller mer
  • Du kan ikke ha inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Se våre vilkår og priser

Fordeler med forbrukslån

  • Hjelp til uforutsette utgifter
  • Du velger hva du vil bruke pengene til
  • Du trenger ikke belåne bolig eller andre eiendeler

Hva er forbrukslån?

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at lånet ikke er sikret opp mot noen av dine eiendeler, i motsetning til et boliglån hvor banken ofte har pant i selve boligen. Mangelen på denne sikkerheten gjør at renten på et forbrukslån er høyere enn på et lån med sikkerhet. Forbrukslånet kan brukes til hva som helst.

Hvorfor forbrukslån?

Det kan være mange grunner til at du ønsker et forbrukslån. Uforutsette utgifter dukker som regel opp når det passer som dårligst. Da kan et forbrukslån fra Santander være nyttig og nødvendig - dersom det brukes riktig. 

Pengene blir utbetalt til din konto og du kan bruke beløpet til hva du vil. Bare husk at lånet skal nedbetales.

Kanskje du skal handle noe du ikke har penger til akkurat nå? Ofte kan det være rimeligere å handle noe utenfor sesong med et forbrukslån, enn å kjøpe det med oppsparte midler når det er på sitt dyreste. Dette betinger selvsagt at du betaler regningene når du skal.

Vi som bank lever av at kundene våre betaler for seg. Vi har, i likhet med deg, all interesse i at du følger nedbetalingsplanen på lånet.

Dersom du har gjeld du fortsatt betaler på vil det heller lønne seg å kikke på vårt refinansieringslån. Her kan du få samlet flere smålån og kredittkort. Da får du bedre oversikt og som regel lavere månedlige kostnader fordi du slipper å betale renter og gebyrer på flere lån.

Inntil 15 års nedbetalingstid

Du kan velge fra 1 til 5 års nedbetalingstid på smålån og forbrukslån. Hvis du har kredittgjeld og lån i andre banker som du ønsker å refinansiere, kan du få inntil 15 års nedbetalingstid – avhengig av løpetiden på lånene du ønsker å refinansiere. Du kan når som helst velge å betale tilbake hele eller deler av lånet uten at det koster noe ekstra.

Betalingsplan uten overraskelser

Når du søker om lån hos oss, får du tilsendt et lånetilbud. Lånetilbudet inneholder en betalingsplan som viser hvor mye lånet vil koste hver måned og totalt sett med alle kostnader inkludert. Da har du full oversikt og forutsigbarhet gjennom låneperioden, og det sikrer at du får nedbetalet hele lånet og ikke sitter igjen med gjeld over lang tid.

Betalingsdato er den 1. hver måned, men du kan også kontakte oss for å velge en annen dato.

Priseksempel forbrukslån: Effektiv rente 15,7 %, lånebeløp kr 125 000 over 2 år.
Kostnad kr 19 379. Totalt kr 144 379.

Nedbetalingstid: 1 - 15 år. Effektiv rente: 8,2 % - 28,8 %

Lurer du på noe om Forbrukslån?

NYTT LÅN

EKSISTERENDE LÅN