Santander
Med privat helseforsikring slipper du å sitte fast i helsekøen

Ferie og Fritid

Slik unngår du å sitte fast i helsekøen

Med privat helseforsikring slipper du å vente i flere måneder på behandling ved sykdom eller skade. Har du kredittkortet Gebyrfri Visa Gold får du også tilbud om en gunstig forsikring. Det kan lønne seg!

Publisert: Oppdatert:

Tekst:
Bjørnhild Fjeld
Foto:
Scanpix

Rammes du av sykdom eller skade, handler det om å komme seg raskt tilbake til en aktiv hverdag. Selv om det offentlige stadig jobber med å redusere ventetidene, kan du risikere å måtte vente i flere uker på utredning og behandling.

Dette er dyrebar tid dersom du ikke kan gå på jobb, trene eller delta i daglige familieaktiviteter. Vil du unngå å havne i en slik situasjon, bør du vurdere å tegne en privat helseforsikring.

Alle som har kredittkortet Gebyrfri Visa Gold fra Santander, har også tilbud om If Vertikal Helseforsikring. Denne koster kun 207 kroner i måneden.

Valg av kredittkort

Bedre økonomi

Ta et bevisst valg når du velger kredittkort

Krever ikke helseattest

Helseforsikringen kan tegnes av alle opp til 75 år, så lenge du er medlem i den norske folketrygden. Det kreves ingen helseattest, og det er samme pris uansett alder, kjønn og livsstil.

Med forsikringen er du garantert riktig behandling til rett tid. Du vil bli vurdert av en spesialist senest innen 10 virkedager fra du har meldt fra om sykdom eller skade – og du er garantert behandling eller operasjon innen 20 virkedager.

Din medisinske rådgiver i Vertikal Helse vil finne det best egnede sykehuset eller behandlingsstedet for deg. Forhåndsgodkjente utgifter til eventuell reise og opphold dekkes.

Dersom det ikke er mulig å få behandling i Norge, vil du gjennom helseforsikringen få tilgang til noen av verdens ledende sykehus og medisinske eksperter.

dame-barn-avbestillingsforsikring

Ferie og Fritid

Betaler du transportkostnadene med kredittkort får du ekstra avbestillingsforsikring

Tilbud om en ny vurdering

Har du fått en spesialistvurdering gjennom det offentlige helsevesenet, men ønsker en ny vurdering av en annen lege? Gjennom helseforsikringen får du tilbud om en ny vurdering av diagnose som allerede er stilt av legespesialist.

Dersom du blir syk eller får en skade, får du en personlig medisinsk rådgiver, som følger deg opp både før, under og etter behandling. I en slik situasjon kan det være godt å ha en kontaktperson som kan bistå og gi gode råd.

Dersom du rammes av alvorlig sykdom, har Vertikal Helse en døgnåpen kontakttelefon.

Forsikringen dekker ikke akutte skader eller sykdommer, eller behandling der ventetiden på offentlig behandling er kortere enn 20 dager.

Ønsker du å lese mer om helseforsikring hos Vertikal Helse, finner du fullstendige vilkår her.

Dersom du allerede har et Gebyrfri Visa Gold-kort, kan du bestille forsikringen på Min Side.

Har du enda ikke skaffet deg Gebyrfri Visa Gold?

Søk om Gebyrfri Visa Gold her

Priseksempel Gebyrfri Visa: Eff.rente 23,4 %. Kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1780. Totalt kr 16 780.